01

Brandveiligheid management advies en coördinatie

B2B kan deze afdeling verzorgen vanaf een advies op maat, tot aan realisatie van bouwkundige brandpreventie vraagstukken.

 

Wij nemen uw zorg weg door multidisciplinair alle facetten die nodig zijn om een nieuw te bouwen of bestaand complex te coördineren, en zo te komen tot een goed en veilig resultaat. Dit doen we samen met onze vaste partners. Een kwalitatief goed eindresultaat is één van de kernwaardes van B2Bsolution.

Brandveiligheid management advies en coördinatie
Brandveiligheid management advies en coördinatie
02

Bouwkundige brandpreventie

B2B kan bouwkundige brandpreventieve werkzaamheden uitvoeren, zoals brandwerende doorvoeren, brandwerend bekleden of coaten van hoofddraagconstructies met onze vaste partners. Wij maken graag een passende offerte.

 

Wij denken mee tijdens de engineering en voorbereiding aan oplossingen om in de realisatie geen of minder faalkosten te ontwikkelen. Collectief werken aan een project is één van de kernwaardes van B2B Solution.

Bouwkundige brandpreventie
03

Bouwprojectmanagement en advies

B2B kan in opdracht, of op regiebasis bouwkundige projecten aansturen, begeleiden of adviseren.

 

Door met de stakeholders een project aan te gaan en deze samen te organiseren en coördineren, creëer je draagvlak en verbondenheid. Dit leidt tot een solide eindresultaat. Wij luisteren naar de klant en de klantvraag, zodat we hierin kunnen adviseren. 

Bouwprojectmanagement en advies
04

Beheer en onderhoud

B2B voert op contract- of regiebasis, bouw- en of facilitair gerelateerde werkzaamheden uit en/of coördineert voor opdrachtgevers met onze vaste partners.

 

Beheer en onderhoud is voor lange termijn. Duidelijke en transparante afspraken worden gemaakt met onze opdrachtgevers om een stuk zorg weg te nemen en te ontlasten.

Beheer en onderhoud
Beheer en onderhoud

Onze Partners

Door een samenwerkingsverband aan te gaan bundelen wij onze krachten, individuele specialismes en kennis om de opdrachtgevers te ontzorgen. Zo creëren we een groter platvorm waarin de partners opdrachten kunnen genereren.